6-årsskolen

Vinteren før skolestart inviteres 6-åringene til flere samlinger med undervisning og aktivitet i kirka.

6-årsskolen er tre-fire ettermiddagssamlinger og én søndagsgudstjeneste sammen med hele menigheten.
I løpet av ettermiddagene vil barna få oppleve den kristne tro gjennom å høre, gjøre, se og smake.
Det er fint om en av dere foreldre/foresatte har mulighet til å være med barnet på disse samlingene.

Som en avslutning på 6-årsskolen, er hele storfamilien invitert til gudstjeneste - en skikkelig festgudstjeneste med karnevaltema og der det er kjempegøy om alle kler seg ut! 6-åringene vil da få utdelt boka "Tre i et tre," som har vært brukt i samlingene.

Vi i Voie menighet ønsker at 6-åringene skal bli mer kjent med hva den kristne tro og Bibelen handler om. Opplegget er en del av menigheten sin trosopplæring for alle som bor i området og er døpt i Den norske kirke. Men ansett tro og menighetstilknytning er alle hjertelig velkommen! Kjenner du noen som ikke får invitasjon i posten, inviter dem med!

Datoer for 6-årsskolen 2023:

Torsdag 2. februar kl. 17:00- 18:30
Torsdag 9. februar kl. 17:00 - 18:30